Over van Leersum

In 1979 is Willem van Leersum van school gekomen als leerling schilder. Een aantal jaren heeft hij in loondienst gewerkt bij diverse schildersbedrijven.

Om het vak goed onder de knie te krijgen werd hij altijd op pad gestuurd met een oudere meesterschilder. Deze bracht het vak tot in de perfectie over.

Er werd vrijwel altijd gewerkt bij particulieren, heel soms in de nieuwbouw. De particuliere sector is heel iets anders dan industrieel schilderwerk, met veel meer variatie en uitzonderlijke diciplines. Vooral de ervaringen in monumentale panden, oude herenhuizen of restauraties.

Omdat er in die tijd nog weinig schuurmachines waren moest alles met de hand geschuurd worden… soms dagenlang. Door die oude leermethodes ervaren te hebben en nieuwe technieken te beheersen, is Willem van Leersum de vakman geworden die het schilderen op de juiste wijze ambieert .

Uiteindelijk is hij in 1998 voor zichzelf begonnen. Met al zijn ervaringen richt hij zich voornamelijk op onderhoudswerk in alle facetten, zowel bij particulieren als bedrijven, in bestaande- en nieuwbouw.

Voor een goed advies van de vakman… bent u bij Schildersbedrijf van Leersum op het juiste adres en van harte welkom.

Ook kunt u altijd een gratis offerte aanvragen… dan weet u waar u aan toe bent.